Massage Malmö Logotyp

Tjänster

Massagesystem future without pain

Nu kan man få hjälp och behandling med vår Andullation Massage System Andumedic Pro! Massageterapisystemet med olika vibrationsfrekvenser och infravärme vilket påverkar hela kroppen. Vid frekvent användning har genom oberoende studier och 100.000-tals användare konstaterat lindring av smärta samt förbättrad blodcirkulation och stimulerat lymfsystem. Systemet används i 2000 sjukhus av fysioterapeuter, olika hälsopraktiker och bl a tyska olympiska förbundet.

Det medicinska Massageterapisystemet är utvecklad av specialister, det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. Andullationsmassage med djupverkande infravärme ger en stimulans, som utvidgar blodkärlen och får bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en mycket behaglig värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Andullation innebär inte bara stimulera huden och musklerna, men även samspelet av de inre organen. Detta är viktig förutsättning för att behålla din hälsa. Behandling av framsidan utan att vända på kroppen!Med andullationsbältet är det möjligt att gå till botten med orsakerna till många besvär. Den riktade tillämpningen av andullation, vågor i buken kan släppa spänningar och sammanklumpning av de inre organen. Vi stärker din rygg hälsa! Ryggont är en av de mest utbredda sjukdomarna bland befolkningen i dag och det har sin förklaring. Andullationsmassagen är mycket effektiv vid ryggbesvärs behandling.Denna idé var grunden för utvecklingen av en Andullation Massagesystem med 21 motorer och djupverkande infravärme, arbetar precis som en liten massagepraktik. Bäst av allt du slipper ta av dig kläderna och bli insmetad med massageolja och det räcker med 25 min behandling.

Passa på och boka tid och få en ny upplevelse av vår Andullation Massage System!

Tjänster

Muskeltöjning

Den behandlande massage som i första hand används för terapeutiska syften brukar med ett omfattande namn kallas muskeltöjning. Vi erbjuder terapeutisk massage enligt PNF – Proprioceptive Neuromuscular Facilitation – och PIR – Post Isometric Relaxation. Muskeltöjningsmassage enligt PNF och PIR ger en rad positiva effekter på kroppen, däribland:

 • Muskelspänningar släpper
 • Mer flexibla muskler
 • Rörligare leder
 • Musklernas bindväv töjs
 • Ökad blodcirkulation
 • Ökad lymfcirkulation
 • Spasmer i musklerna släpper
 • Kraften i musklerna ökar
 • Smärtor och ömhet i musklerna mildras eller försvinner
 • Bättre koordination
 • Bättre neuromuskulära funktioner

Pressur

Muskelpressur skiljer sig från muskeltöjning i det att man istället för att sträcka muskler trycker på dem. Man använder sig av kontrollerade tryckgrader på noggrant utvalda punkter. Har man drabbats av myoser – bindvävsknutor – så är pressur ofta ett mycket effektivt sätt att bli av med dessa.

Pressur går ut på att man lokaliserar musklernas triggerpunkter, områden som påverkar hela muskeln i både funktion och smärta. Behandlingen med pressur genomförs med ambitionen att få muskeln att nå normal spänningsgrad.

Träningsprogram

Många gånger är träning ett viktigt komplement till massagebehandlingar om man har ett problem att råda bot på – eller om man har bestämt sig för att på allvar satsa på sin hälsa. Vi tar fram ett individuellt träningsprogram åt dig, baserat på dina personliga förutsättningar och mål.

Genom att på egen hand stretcha ut musklerna mellan PNF-behandlingar får behandlingarna mycket bättre och snabbare effekt.

Avkoppling

Vi erbjuder givetvis också massagebehandlingar med fokus på avkoppling och välbefinnande, där ingår också skön huvud- och ansiktsmassage om så önskas.

Välkommen!

Behöver du massage i Malmö? Sannolikheten är stor! Välkommen till oss på Massage Malmö – för en skön stund och goda, långvariga hälsoeffekter.

Följ oss på Facebook!Behandlingar

Mån 12.00 – 18.00
Tis 11.00 – 18.00
Ons-tor 11.00 – 19.00
Fre 11.00 – 18.30
Lör 9.00 – 18.00
Sön 11.00 – 15.00

Reception / Butik

Mån 12.00 – 18.00
Tis- fre 11.00 – 18.00
Lör 10.30 – 17.00

Önskas annan tid, vänligen ring: 0703-645529

Nyhetsbrev

Certifierad massör


Samarbetspartners

© 2023 Massagemalmö.nu. Alla rättigheter förbehållna.