Om oss

massage
massör

Vi arbetar för ditt välbefinnande

Malmö Relax Center drivs av Daniel Miteski. Daniel är certifierad massageterapeut och brinner för yrket. Det finns så mycket att lära sig om massage, som massageterapeut är man aldrig fullärd vilket gör att intresset lätt upprätthålls och – faktiskt – ökar ju mer man arbetar.

Massage är intimt, för att kunna slappna av och verkligen dra fördel av allt som en bra massage kan ge så måste man känna tillit till sin massör. Detta är vi på Malmö Relax Center fullt medvetna om och arbetar därför alltid individinriktat och högst professionellt. Vårt fokus ligger på din hälsa och ditt välbefinnande och vi vill att våra behandlingar ska ge dig de bästa tänkbara förutsättningarna för ökad livskvalitet.

Ett yrke man fastnar för

Mötet med människor är en av detta yrkes stora fördelar. Man får verkligen möta människor, inte bara passera förbi dem som i så många andra yrken. Det är ytterst berikande och en sann ynnest.

Privatpersoner och företag

Vi på Malmö Relax Center erbjuder våra tjänster till privatpersoner såväl som till företag. Organisationer och föreningar är lika välkomna. Integrerad friskvård ger ökade förutsättningar för trivsel på arbetsplatser och nöjda anställda arbetar bättre. Med ganska små medel kan man till viss del styra sitt företags framgångar.

Öppettider

Vi har öppet mån-fre mellan kl. 09:00 och 19:00, samt på lördagar och söndagar enligt tidsbokning.

Varmt välkommen!

Välkommen!

Behöver du massage i Malmö? Sannolikheten är stor! Välkommen till oss på Malmö Relax Center – för en skön stund och goda, långvariga hälsoeffekter.

Följ oss på Facebook!Vill du boka tid?Nyhetsbrev

Certifierad massör


Samarbetspartners

© 2018 Massagemalmö.nu. Alla rättigheter förbehållna.